Coleslaw

  • 7 dl finstrimlad vitkål
  • 1 liten morot
  • 1 liten rödlök
  • 1 dl crème fraiche (lätt eller vanlig)
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 tsk socker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar

  • Använd en osthyvel eller matberedare med den tunnaste skärskivan för att strimla vitkålen. Skala moroten och riv den fint på rivjärn. Skala, dela och skiva rödlöken mycket tunt. Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap. Smaksätt med socker, salt och peppar. Blanda vitkål, morot, lök och majonnässåsen. Låt salladen stå kallt ett tag. Passar till det mesta, bl.a. grillat.

Kommentarer
Postat av: sandra

Så roligt att få se större bilder :)

Och mums, coleslaw är så himla gott!

2012-05-23 @ 06:20:49
URL: http://atilio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0