Parmarullar med Chèvre

4 port
 
Till rullarna:
8 skivor parmaskinka
200 g chèvre (getost)
2 dl crème fraiche
2 msk finhackad gräslök
½ dl skållad finhackad mandel
1 tsk honung
1 krm malen svartpeppar
 
 
Till garnering:
1 granatäpple
2 färska fikon
Ruccola
1 dl rostade solroskärnor
Flytande honung
 
 
Lägg ut parmaskinka en och en på en bit plastfolie.
Mosa chèvre med en gaffel och blanda med crème fraichen, alternativet är att mixa chèvre och crème fraiche i en mixer. Tillsätt gräslök, skållad mandel, honung och svartpeppar och blanda till en jämn röra.
Fördela röran på varje skinka, rullar ihop och ställ kallt medan du förbereder tallrikarna med garneringen.
Ta fram 4 st assietter, lägg en hög ruccola på varje och strö över de rostade solroskärnorna. 
Dela fikonen i fyra, halvera granatäpplet och ta ut kärnorna och lägg dem i en skål.
Ta ut parmarullarna och lägg 2 st på varje assiett, garnera med fikon och granatäppelkärnor. Ringla över lite honung.
Klart att servera!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0